Vi har lagt om vårt tak på vår stuga

Hej alla mina trevliga och fina läsare, och välkomna tillbaka hit till min lilla blogg. Jag tänkte prata med er om en riktigt speciell grej idag, och det är ett företag som jobbar med takarbeten i Halmstad, eftersom ni har velat att jag ska prata lite mer om det i ett inlägg. Det företag som jag tänkte på just den här gången är Tomas Jonsson Tak och Bygg AB, eftersom jag och min man ganska nyligen behövde byta tak på vår sommarstuga här i Halmstad.

Vi brukar ju åka ner hit varje år när vi har semester för att komma bort från alla krav och all stress som finns hemma, och vi tycker om att gå omkring och pula lite bland blommor och blad vid sommarstugan. Årets stora projekt var alltså att ta dit det här företaget som kunde hjälpa oss med takarbeten i Halmstad, så att vi skulle kunna vara säkra på att det inte kommer att hända någonting med vår lilla stuga nu när hösten snart kommer med alla oväder som brukar vara då. Vi blev faktiskt riktigt nöjda med resultatet också, för det ser så fint ut och vi är riktigt nöjda över att vi valde att byta färg på taket, så nu ser det mycket fräschare ut av många olika anledningar, tack vare att vi fick hjälp med takarbeten i Halmstad. Jag kommer att lägga ut bilder lite senare, antagligen imorgon, på hur det blev nu när vi har gjort om, så att ni också ska få se anledningen till att vi blev så nöjda med det här företaget som hjälpte oss med takarbeten här i Halmstad.

Du gillar kanske också...